float(1095) float(1095)
yoyo
Försäljning

Surodu Kockkniv 20cm

Kockkniv


Köksknivar är verktyg. Med Surudos köksknivserie förenas verktyget med konst och en otroligt vacker skulptur skapas som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda och tuna bladet med det vackra damaskuscloud-mönstret är en fröjd att använda till att hacka grönsaker och skära fisk eller kött med. Surudo-kockkniven blir ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 20 cm och kniven har en totallängd på 34 cm.

Tillgängligt: Slut i lager

1 095 SEK

Leverans 1-4 dagar

Vi ger dig 60 dagars returrätt

Prisgaranti - Vi garanterar dig det lägsta priset

Gratis frakt över 1299 kr

Detaljer

CIBUMIC Kockkniv är smidd av 67 lager stål. De 67 lagren japanskt VG-10 damaskusstål är behandlade på ett sätt som gör att fina ådringar framträder som ett unikt litet konstverk som påminner om ett fint stycke valnötsträ.

Det damaskerade stålet har en hårdhet på 60 HrC. Köksknivar ligger vanligtvis bara på ca 57. En hög hårdhet gör att knivseggen håller sig skarp längre. Du behöver därför inte slipa en kockkniv så ofta. Knivseggen är precisionsslipad för att ge dig en kniv som glider obehindrat genom matvarorna.

I test är det japanska knivstålet VG-10 framtaget som ett av de bästa bland rostfria knivar.

Surudo köksknivserie är framtagen med japansk förebild och är tillverkad med de bästa materialen och framställningsmetoderna för att ge dig en överlägsen kökskniv till ett pris som slår alla andra.

Kniven levereras i en fin gåvoask med magnetlock som kniven också kan förvaras i till vardags om köksknivarna ska ligga i en låda eller liknande.

Specifikationer:

Kategori: köksknivar

Knivbladets längd: 20 cm

Total längd: 34 cm

Hårdhet: 60 HrC

Kärnstål: VG-10 rostfritt stål

Antal lager av stål: 67 lager

Skaft: pakkawood

Slipning: Keramiskt strykstål och slipsten

Extra: Levereras i gåvoask

1 års skarphetsgaranti, Cibumic ger 1 års skarphetsgaranti till privatpersoner på alla Surodu köksknivar.

Skriv din egen recension
Du recenserar: Surodu Kockkniv 20cm
Du kanske även är intresserad av följande produkter