Japanska kockknivar

Våra japanska kockknivar är i världsklass! Kockkniven med det japanska namnet Gyuto är den viktigaste kniven i köket. Kockkniven kan användas till de flesta uppgifter när du ska laga mat. Den japanska kockkniven kommer bli ditt nya favoritredskap i köket – det är vi säkra på.

24 artiklar

per sida

24 artiklar

per sida

Japanska kockknivar – funktionella och estetiska

Hos Cibumic har vi specialiserat oss på japanska kockknivar och vi har ett fokuserat utbud av Gyuto-knivar. De japanska kockknivarna används på samma sätt som västvärldens kockkniv men den stora skillnaden är stållegeringen som är otroligt hård. Det är denna hårdhet som ger de japanska kockknivarna sina speciella egenskaper i köket. Som bonus är alla varianter vackra och estetiskt tilltalande i sin design. Våra populära kockknivar har vanligtvis en bladlängd på 20 till 24 cm med en höjd på bladet som säkerställer att man har plats för händerna mellan skaftet och skärbrädan. Du ska alltså välja en av våra japanska kockknivar om du inte vill kompromissa med varken design eller kvalitet.