Skärpstål

En kökskniv bör underhållas med ett bra keramiskt skärpstål. Det säkerställer att kniven håller sig vass längre och därför inte behöver slipas så ofta. Använder man det keramiska verktyget på rätt sätt kan man få riktigt mycket ut av sin kniv. På denna sida säljer vi Cibumics skärpstål till dig som drömmer om rakbladsvassa köksknivar. Längst ned på sidan kan du läsa mer om fördelarna med våra fina och effektiva produkter.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Keramiska skärpstål och strykstål i diamant från Cibumic skiljer sig från mängden

Skärpstålen från Cibumic som du ser här på sidan är främst keramiska varianter. I motsats till det traditionella skärpstålet har dessa en milt slipande effekt. Våra keramiska modeller är framtagna till hårda knivar som Torijo, Mac och Elite – men kan även användas till andra knivtyper. De keramiska skärpstålen är tillverkade av ett material som är mycket hårdare än det starkaste knivstål. Vi har valt denna skärpstålstyp för att man kan vara säker på att få ett material som är markant hårdare än stålet i de allra bästa knivarna. Cibumics skärpstål är unika genom att de har en kärna av stål som gör dem motståndskraftigare för slag. Här på sidan hittar du även olika set, exempelvis det fina startsetet med Cibumics skärpstål och kniv.