Knivmagneter

Det absolut bästa sättet att förvara dina knivar på är på en knivmagnet av trä. En knivmagnet av trä är skonsam mot knivseggen och låter dig samtidigt ha dina knivar hängandes framför dig. Cibumics knivmagneter är alla tillverkade av danska snickerier och är tillverkade med fokus på hög kvalitet och en minimalistisk design. Alla knivmagneter är utrustade med de mest kraftfulla magneterna på marknaden, vilket säkerställer att dina knivar håller sig på plats. På denna sida kan du se vårt urval av knivmagneter och läsa mer om varför en knivmagnet i trä är det rätta valet för alla kniventusiaster.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Högkvalitativa knivmagneter och knivskenor i dansk design

Om du älskar när funktionalitet och estetik möts i en unik designlösning, är Cibumics magneter för knivar rätta saken för dig. Och det vackra träet som magneterna tillverkas i skapar uunika produkter, varje produkt skiljer sig åt prågrund av träets ådringar. Du får helt enkelt en helt unik dekoration till köksväggen. Föredrar du en knivmagnet i ek, valnöt eller något helt annat träslag? Förutom en vacker köksdekoration i läcker dansk design får du också otroligt praktisk förvaring för dina knivar. Med våra knivmagneter i trä kan du enkelt få tag i knivarna samtidigt som du sparar plats i kökslådorna och istället använder utrymmet på väggen. Även de tunga knivarna fastnar tack vare ett mycket starkt magnetiskt material.

Unika egenskaper med CIBUMIC knivmagneter

-          Extremt bra hållkraft. Vi använder marknadens starkaste neodymmagneter så knivarna håller sig på plats

-          Dansk design och tillverkad av en dansk möbelsnickare. Vi kompromissar och sparar helt enkelt inte på kvaliteten

-          Handgjord för att säkerställa hög kvalitet och lyfta fram de dekorativa detaljerna

-          Mjuk yta av trä som skyddar knivens känsliga egg

-          Inga synliga skruvar, vilket ger ett snyggt intryck vid montering

-          Superlätt att montera med medföljande monteringsskena, skruvar och pluggar

-          Enkel översikt över knivarna när de hänger på en knivmagnet i förhållande till ett knivblock där du inte kan se vilken kniv det är du har tagit innan du har lyft upp den från blocket.

-          Hygienisk förvaring av knivarna, i motsats till ett knivblock där kniven sitter i ett spår som inte kan rengöras.

Handgjorda magnetiska knivhållare av hög kvalitet tillverkade i Danmark. CIBUMIC magnetiska knivhållare är ett snyggt tillskott i alla rum där magnetisk förvaring önskas. Designen har flera användningsområden, bland annat:

-          Knivhållare

-          Smyckeshållare

-          Magnetisk verktygshållare

... och mycket mycket mer

En magnethållare fungerar inte bara som ett attraktivt, praktiskt köketillbehör utan också som ett utmärkt tillbehör av trä till ett rum. Några av våra kunder har använt flera i förlängning av varandra för att säkerställa en tillräckligt stor och säker förvaring av deras samling.

Alla knivmagneter är inte skapade precis lika. Enligt våra kunder var de viktigaste funktionerna de ville ha:

-          Dekorativ och mycket stark

-          Stark hållkraft

-          Äkta trä

-          Reptålig träyta

-          Lätt att montera

-          Mer utrymme i lådorna – inget behov av knivblock

-          Hög kvalitet och uppmärksamhet på detaljer

-          Tillverkad i Danmark