Universalknivar

Den japanska universella kniven är det självklara valet för dem som behöver en allround kniv som kan hantera alla de olika utmaningarna i köket. Den universella kniven är i mitten av storleksskalan och är därför idealisk för alla olika uppgifter i köket. Till exempel kan du använda den för att hacka frukt och grönsaker.

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

Starta din knivsamling med en mångsidig universell kniv


En självklar plats att börja sin kniv samling är med en universell kniv. Den universella kniven är en av de mest populära knivarna bland proffs och nybörjare på grund av dess många egenskaper och mångsidighet. Oavsett vilken serie du väljer, kommer den universella kniven att uppfylla dina förväntningar. På Cibumic har vi många olika serier med universella knivar, men gemensamt för dem alla är den kompromisslösa kvaliteten och den läckra, lyxiga designen. Hos oss kan du alltid hitta en kniv som matchar din budget och dina behov.

Använd en universell kniv för olika sysslor i köket

En universell kniv kan, som namnet antyder, användas för många olika sysslor i köket. Kniven kan användas för att skära av en stek, polera bort kött, hacka frukt och grönsaker och skär ut tillbehöret till lunchbordet. Bland våra urval av universella knivar kan du hitta knivar som varierar något i längd, men de är alla berikade med en knivkant av stål med särskilt hög hårdhet. Detta innebär att knivkanten kan vara vass längre och därför behöver kniven inte slipas så ofta.

Ge en universell kniv till någon du bryr dig om

Varför inte ge en universell kniv en gåva? Alla aficionado i köket kommer att vara nöjd med en bra och mångsidig kvalitet kniv. Våra universella knivar är lätta att använda och har ett mycket bra läge i handen. Bladet är smidt i starkt och rostfritt japanskt stål. Knivsortimentet på Cibumic har vunnit flera tester och knivarna är av utmärkt kvalitet. När du köper en universell kniv från oss får du kniven i en vacker låda med magnetiska lås. Lådan kan även användas om kniven ska förvaras i en låda i köket. Men kom ihåg att om du eller den lyckliga gåva mottagaren saknar ett sätt att lagra knivar, har vi också ett stort urval av läckra och milda träkniv magneter. i træ.
På Cibumic säljer vi bara knivar av högsta kvalitet och vi vet vikten av att ha olika knivar för olika sysslor. Om du verkligen vill kickstarta din knivsamling, ta en titt på vårt utbud av knivset. Här får du en noggrant sammansatt samling knivar som kompletterar varandra optimalt, och du kan även spara pengar genom att köpa flera knivar på en gång. Om budgeten inte riktigt sträcker sig till en detaljerad kniv uppsättning eller behovet inte finns där, då en universell kniv är precis rätt kniv att lägga ut för att förvärva.

Beställ nu - vi skickar din universella kniv inom 24 timmar

Om du beställer din nya universella kniv idag, kommer vi att skicka det paketet inom 24 timmar och du kommer alltid att ha full avkastning direkt på ditt köp. Dessutom ger vi alltid prisgarantier till alla våra kunder. Det innebär att vi matchar priserna på liknande artiklar hos andra återförsäljare. Du kan läsa mer om villkoren för prisgarantin på denna sida.

Har du några frågor? Sätt på dem!

På Cibumic har vi många års erfarenhet av kniv och vet exakt vad man ska vara uppmärksam på när man köper en ny kniv. Vi vet också vad som krävs för att ta hand om och underhålla hans knivar. Om du har några frågor om våra produkter, leverans, frakt eller något annat, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss på tel. 71 78 73 77 eller per post info@cibumic.com.

En bra växtbaserade kniv är en ofta förbisedd men helt oumbärlig del i alla kök fixtur. Den korta, vassa bladet av örtkniven gör det möjligt att komma i nära kontakt, men vad du arbetar med.

I följande kan du läsa om Cibumic utbud av växtbaserade knivar och lära sig varför en professionell växtbaserade kniv bör vara en stapelvara i alla kök.