Yanagiba-knivar

Yanagiba-kniven är en kniv som är speciellt utvecklad för att skära sashimi med. Sashimi är tunna skivor rått kött, oftast fisk. Längden och tyngden hos Yanagiba-kniven samt sättet den är slipad på gör att man kan skära tunna, fina skivor utan att de flisas sönder eller förstörs. Det är den finaste av de finaste när det kommer till köksknivar med detta användningsområde.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Stort udvalg af japanske knive til fisk og skalddyr

Knivene er fremstillede i den sydlige del af Japan i den lokale ståltype: Blue steel. Blue steel er en specialudviklet ståltype til lige præcis denne knivs formål. Over tiden må det forventes at stålet patinerer med en blålig farve, hvad navnet også kommer af. Her på siden kan du se vores enestående sortiment af disse Saga Yanagiba knive. Vi forhandler specialkniven i tre forskellige varianter og størrelser: 25, 28 og 30 cm. Vi sikrer dig, at du hos os får de bedste priser på markedet samt en overlegen køkkenkniv, som ikke mange andre har.