Knivtyper

Vi specialiserar oss på olika knivtyper hos Cibumic. Vår stora kärlek är de japanska kockknivarna och vi säljer några av marknadens bästa specialknivar med fokus på skärning av kött, grönsaker, örter och bröd. Våra knivar är noga utvalda oavsett om du ska skära kött, grönsaker eller fisk. Hos Cibumic är du garanterad knivar i världsklass.

21 artiklar

per sida

 • Elite Japansk Gyutokniv 24cm

  Japansk Gyuto-kniv

  Köksknivar är verktyg. Med ELITE japanska köksknivserien förenas verktyg med konst och skapar en vacker skulptur som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda, tunga bladet har vackert damaskusmönster och hammrat Tsuchime-behandling är en fröjd att se varje gång du ska hacka grönsaker och skära fisk eller kött. ELITE grönsakskniven / Nakiri-kniven kommer bli ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 24 cm och kniven har en totallängd på 37 cm.

  Läs mer
 • Elite Japansk Gyutokniv 21cm

  Japansk Gyuto.kniv

  Köksknivar är verktyg. Med ELITE japanska köksknivserien förenas verktyg med konst och skapar en vacker skulptur som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda, tunga bladet har vackert damaskusmönster och hammrat Tsuchime-behandling är en fröjd att se varje gång du ska hacka grönsaker och skära fisk eller kött. ELITE Gyuto-kniven kommer bli ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 21 cm och kniven har en totalläng på 35 cm.

  Läs mer
 • Elite Japansk Santokukniv 18cm

  Japansk Santoku-kniv

  Köksknivar är verktyg. Med ELITE japanska köksknivserien förenas verktyg med konst och skapar en vacker skulptur som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda, tunga bladet har vackert damaskusmönster och hammrat Tsuchime-behandling är en fröjd att se varje gång du ska hacka grönsaker och skära fisk eller kött. ELITE Santoku-kniven kommer bli ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 18 cm och kniven har en totalläng på 31 cm.

  Läs mer
 • Elite Japansk Nakiri Grönsakskniv 17cm

  Japansk Nakiri-kniv

  Köksknivar är verktyg. Med ELITE japanska köksknivserien förenas verktyg med konst och skapar en vacker skulptur som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda, tunga bladet har vackert damaskusmönster och hammrat Tsuchime-behandling är en fröjd att se varje gång du ska hacka grönsaker och skära fisk eller kött. ELITE grönsakskniven / Nakiri-kniven kommer bli ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 17 cm och kniven har en totallängd på 29 cm.

  Läs mer
 • Elite Japansk Universalkniv 14cm

  Universalkniv

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till det mesta - putsa oxfilén innan du slänger den på grillen, skära frukt eller skiva pålägg och stekar. Bladet har en längd på 12 cm och kniven har en totallängd på 24 cm.

  Läs mer
 • AOGAMI Japansk Santokukniv 16

  Santoku-kniv AOGAMI

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till många uppgifter i köket. Den perfekta kniven för att hacka och sköra frukt och kryddörter, och det 16,5 cm långa knivbladet gör den även bra på att skära skivor av både kött och grönsaker. Kniven har en totallängd på 28,5 cm.

  Läs mer
 • AOGAMI Japansk Sho-Santokukniv

  Sho-Santoku-kniv AOGAMI

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till många uppgifter i köket. Den perfekta kniven för att hacka och skära frukt och kryddörter, och det 14,5 cm långa knivbladet gör den även bra på att skära skivor av både kött och grönsaker. Kniven har en totallängd på 25 cm.

  Läs mer
 • AOGAMI Japansk Usubakniv 16

  Usuba-kniv AOGAMI

  En grönsakskniv som kan användas till flera uppgifter i köket men som är helt superb på att hacka grönsaker, frukt och örter. Det 16,5 cm långa knivbladet med singelslipning gör den ideal till att skära tunna skivor. Kniven har en totallängd på 28,5 cm.

  Läs mer
 • AOGAMI Japansk Universalkniv 14 cm

  Universal kniv AOGAMI

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till många uppgifter i köket. Den perfekta kniven för att hacka och skära. Det relativt korta knivbladet på 14 cm gör den optimal till att putsa kött och skära grönsaker.   Kniven har en totallängd på 25 cm.

  Läs mer
 • AZUMI Japansk Santokukniv 16cm

  Santoku-kniv AZUMI

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till många uppgifter i köket. Den perfekta kniven för att hacka och skära frukt och kryddörter, och det 16 cm långa knivbladet gör den även bra på att skära skivor av både kött och grönsaker. Kniven har en totallängd på 27 cm.

  Läs mer
 • AZUMI Japansk Universalkniv 14cm

  Universalkniv AZUMI

  En härligt mångsidig kniv som du kan använda till det mesta - putsa oxfilén innan du slänger den på grillen, skära frukt eller skiva pålägg och stekar. Bladet har en längd på 14 cm och kniven har en totallängd på 24 cm.

  Läs mer
 • Surodu Kockkniv 20cm

  Kockkniv

  Köksknivar är verktyg. Med Surudos köksknivserie förenas verktyget med konst och en otroligt vacker skulptur skapas som du kan njuta av i köket, varje gång du arbetar med den. Det breda och tuna bladet med det vackra damaskuscloud-mönstret är en fröjd att använda till att hacka grönsaker och skära fisk eller kött med. Surudo-kockkniven blir ditt favoritverktyg i köket. Bladet har en längd på 20 cm och kniven har en totallängd på 34 cm.

  Läs mer
 • Surodu Grönsakskniv 18cm

  Grönsakskniv Santoku-kniv En vacket grönsakskniv som också kallas "Santoku-kniv". Ett precisionsverktyg som du med fördel kan använda för att hacka större grönsaker eller frukter såsom kål, selleri, melon eller ananas. Bladet har en längd på 18 cm och kniven har en totallängd på 32 cm.

  Läs mer
 • Surodu Grönsakskniv 13cm

  Grönsakskniv Santoku-kniv En liten och praktisk grönsakskniv som i Japan kallas Santoku-kniv. Grönsakskniven har en supervas egg som är perfekt för att hacka och skära frukt och grönt med. Bladet har en längd på 13 cm och kniven har en totallängd på 26 cm. Läs mer
 • Surodu Brödkniv 20cm

  Brödkniv Inte bara till limpor, frallor och surdegsbröd. Testa att använda Surudo-brödkniven för att skära skivor av den perfekt tillagade steken med spröd skorpa och brödkniven blir en självklarhet på helgen vid det extra lyxiga frukostbordet med färskbakat bröd. Bladet har en längd på 20 cm och kniven har en totallängd på 34 cm.

  Läs mer
 • Kurouchi Japansk Funayuki kniv

  Japansk Funayuki-kniv

  Köksknivar är ett verktyg och kökets viktigaste verktyg. Med Kurouchi japansk köksknivserien får man ett funktionellt verktyg med ett enastående autentiskt udseende. Det är en kniv smiden med det enda syftet att vara praktisk i köket, vilket skapat en rustik look som har sin egen charm som sticker ut från mängden.

  Läs mer
 • Kurouchi Japansk Grönsakskniv Atsudeba

  Japansk ATSUDEBA-kniv

  Köksknivar är ett verktyg och kökets viktigaste verktyg. Med Kurouchi japansk köksknivserien får man ett funktionellt verktyg med ett enastående autentiskt udseende. Det är en kniv smiden med det enda syftet att vara praktisk i köket, vilket skapat en rustik look som har sin egen charm som sticker ut från mängden.

  Läs mer
 • Surodu Universalkniv 12cm

  Universalkniv En härligt mångsidig kniv som du kan använda till det mesta - putsa oxfilén innan du slänger den på grillen, skära frukt eller skiva pålägg och stekar. Bladet har en längd på 12 cm och kniven har en totallängd på 24 cm. Läs mer
 • Surodu Örtkniv 9cm

  Örtkniv Det perfekta har blivit ännu bättre. Förhållandet mellan bladet och skaftet ger kniven en perfekt balans och den ligger såpass bra i handen att du har 100% kontroll över knivbladet och kan klara alla typer av uppgifter med precision. Bladet har en längd på 9 cm och kniven har en totallängd på 21 cm. Läs mer
 • Kurouchi liten Japansk Kobouchou knivar

  Kobouchou Japansk liten Kurouchi-knivar

  Köksknivar är ett verktyg och kökets viktigaste verktyg. Med Kobouchou japansk köksknivserien får man ett funktionellt verktyg med ett enastående autentiskt udseende. Det är en kniv smiden med det enda syftet att vara praktisk i köket, vilket skapat en rustik look som har sin egen charm som sticker ut från mängden.

  Läs mer
 • SAGA Yanagibakniv 25cm

  Yanagiba-kniv med ett 25 cm långt blad.

  Handtag tillverkat av 8-kantigt shitan-trä.

  Kniven är smiden i blue steel.

  Läs mer

21 artiklar

per sida

En knivtype til alle behov

Kokkekniven er grundet sine mange egenskaber den kniv, som bliver brugt oftest. Den kan både bruges til at hakke kød og grøntsager. De japanske kokkeknive har et helt unikt udtryk, som bidrager til flere elementer i køkkenet. Den gør madlavningen bedre, pynter rent æstetisk i køkkenet, og så har hver kniv sin egen unikke historie, da størstedelen af dem er produceret i Japan gennem mange generationer. Hos Cibumic sælger vi kun knive af den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at møde dine behov, og hvad enten du er en erfaren knivsamler eller lige er flyttet hjemmefra, så har vi den rigtige knivtype til dig. Se vores enestående udvalg her på siden. Hos Cibumic sælger vi kun japanske kniv typer af den højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at møde dine behov, og uanset om du er en erfaren knivsamler eller lige er flyttet hjemmefra, så har vi den rigtige kniv type til dig. Se vores flotte udvalg her på siden.